Vad gör man när gamla windowsdatorer inte vill uppdatera sig?

apr 17, 2019Tips & Tricks

SENASTE INLÄGGEN

Det händer då och då att windows datorer inte vill uppdatera sig automatiskt. Man brukar se ett felmeddelande som att ”Det gick inte att installera uppdateringar automatiskt”. Det är inte bra att ignorera detta då en uppdaterad dator är en säkrare dator än en som inte är uppdaterad. Ett sätt att ta sig förbi denna situatione är att inaktivera automatiska uppdateringar, starta om datorn och sedan köra en sökning manuellt. 

I Windows 7 & 8 hittar du inställningarna för Windows Update i kontrollpanelen. I Windows 10 går du istället till meddelandecentret, väljer alla inställningar och sedan Uppdatering och Säkerhet.

Låt sedan datorn installera alla uppdateringar som hittas. Starta om datorn igen och glöm inte att återaktivera automatiska uppdateringar så att datorn fortsätter att uppdatera sig.

#Windows #WindowsUpdate #Security

Kom i kontakt med oss

ANDRA RELATERADE INLÄGG

Azure Sverige har öppnat!

SENASTE INLÄGGENIdag öppnade Azure sin senaste region, Sverige med med datacenter i Gävle, Sandviken och Staffanstorp. Microsofts nya datacenter i Sverige öppnar idag för kunder med tjänsterna Microsoft Azure och Microsoft 365 tillgängliga med avancerad datasäkerhet,...

läs mer

Lansering av Microsoft Mesh

SENASTE INLÄGGENDagens förhandslansering av Microsoft Mesh på Ignite är ganska fantastisk. Mesh är en plattform för att samarbete i en 3D miljö i realtid. Deltagarna upplever varandra som att man befinner sig i samma rum och kan se ansiktsuttryck, få ögonkontakt och...

läs mer
Share This