Vad gör man när gamla windowsdatorer inte vill uppdatera sig?

apr 17, 2019 | Tips & Tricks

SENASTE INLÄGGEN

Det händer då och då att windows datorer inte vill uppdatera sig automatiskt. Man brukar se ett felmeddelande som att ”Det gick inte att installera uppdateringar automatiskt”. Det är inte bra att ignorera detta då en uppdaterad dator är en säkrare dator än en som inte är uppdaterad. Ett sätt att ta sig förbi denna situatione är att inaktivera automatiska uppdateringar, starta om datorn och sedan köra en sökning manuellt. 

I Windows 7 & 8 hittar du inställningarna för Windows Update i kontrollpanelen. I Windows 10 går du istället till meddelandecentret, väljer alla inställningar och sedan Uppdatering och Säkerhet.

Låt sedan datorn installera alla uppdateringar som hittas. Starta om datorn igen och glöm inte att återaktivera automatiska uppdateringar så att datorn fortsätter att uppdatera sig.

#Windows #WindowsUpdate #Security

Kom i kontakt med oss

ANDRA RELATERADE INLÄGG

Installera TeamViewer Host för Supportkunder

SENASTE INLÄGGENFörenkla supporten. Om du är supportkund eller bara vill förenkla hur vi kan nå din dator när du behöver hjälp kan du välja att installera vår version av TeamViewer Host på din dator istället för att starta QuickSupport från vår hemsida varje gång du...

läs mer

Är molnet verkligen billigare än egna datacenter?

SENASTE INLÄGGENFrågan motiveras av att under förra veckan publicerade flera medier artiklar om att Apple flyttat en stor del av sin drift av molntjänster till egna datacenter. De har kapat bort nästan 50% av de tjänster de köpte av Amazon Web Services (AWS) sedan...

läs mer
Share This