Vad gör man när gamla windowsdatorer inte vill uppdatera sig?

apr 17, 2019Tips & Tricks

SENASTE INLÄGGEN

Det händer då och då att windows datorer inte vill uppdatera sig automatiskt. Man brukar se ett felmeddelande som att ”Det gick inte att installera uppdateringar automatiskt”. Det är inte bra att ignorera detta då en uppdaterad dator är en säkrare dator än en som inte är uppdaterad. Ett sätt att ta sig förbi denna situatione är att inaktivera automatiska uppdateringar, starta om datorn och sedan köra en sökning manuellt. 

I Windows 7 & 8 hittar du inställningarna för Windows Update i kontrollpanelen. I Windows 10 går du istället till meddelandecentret, väljer alla inställningar och sedan Uppdatering och Säkerhet.

Låt sedan datorn installera alla uppdateringar som hittas. Starta om datorn igen och glöm inte att återaktivera automatiska uppdateringar så att datorn fortsätter att uppdatera sig.

#Windows #WindowsUpdate #Security

Kom i kontakt med oss

ANDRA RELATERADE INLÄGG

Microsoft inkluderar fler utskrifter i 365 E3/E5

SENASTE INLÄGGENFrån och med den 1 maj 2023 kommer kunder med en Microsoft 365 E3- eller E5-plan att få 100 utskriftsjobb per månad kopplade till varje licens. Tidigare har ett företag med 1 000 Microsoft 365 E3-licenser fått 5 000 utskriftsjobb tillsammans med...

läs mer

Google begränsar antal filer i Drive

SENASTE INLÄGGENGoogle har i februari infört en gräns för hur många filer användare kan lagra på deras molntjänst Google Drive. Förändringen som har skett oannonserat innebär att det maximalt går att lagra 5 miljoner filer. Det har fått till följd att användare som...

läs mer
Share This