Behövs fler globala molnjättar eller är det lokala moln som behövs?

dec 11, 2018 | Nyheter

SENASTE INLÄGGEN

Allt fler jättar etablerar sig på molnmarknaden i kampen om att få störst marknadsandelar. Vi har Amazon, Microsoft, Alibaba och Google som är störst just nu. Vi har även IBM som börjar göra sin närvaro känd, och Oracle som skapat höga förväntningar. Alla amerikanska bolag, förutom Alibaba Cloud. Är det oroväckande att marknaden nästan helt domineras av dem, och är vi villiga att låta dem ta hand om all vår data?

I framtiden kommer vi förmodligen se att de flesta organisationer har en multicloud strategi. Detta innebär att verksamheter kommer att vända sig till flera olika molnleverantörer för tjänster de utmärker sig för, och på så sätt sätta ihop en komplett molnmiljö som passar sin verksamhet. Valmöjligheterna kommer att öka, men behövs fler jättar på marknaden som slåss om affärerna? Eller är det fler lokala leverantörer som behövs, de som arbetar mer flexibelt mot kunder stora som små?

Kom i kontakt med oss

ANDRA RELATERADE INLÄGG

Installera TeamViewer Host för Supportkunder

SENASTE INLÄGGENFörenkla supporten. Om du är supportkund eller bara vill förenkla hur vi kan nå din dator när du behöver hjälp kan du välja att installera vår version av TeamViewer Host på din dator istället för att starta QuickSupport från vår hemsida varje gång du...

läs mer
Share This