Azure Sverige har öppnat!

nov 16, 2021Nyheter

SENASTE INLÄGGEN

Idag öppnade Azure sin senaste region, Sverige med med datacenter i Gävle, Sandviken och Staffanstorp. Microsofts nya datacenter i Sverige öppnar idag för kunder med tjänsterna Microsoft Azure och Microsoft 365 tillgängliga med avancerad datasäkerhet, integritet och möjligheten att behålla sin data i Sverige. Den svenska datacenterregionen bygger på många av de hållbarhetsinvesteringar som Microsoft gjort de senaste åren, vilket innebär att företagets datacenter i Sverige är bland de mest avancerade och hållbart designade datacenter som Microsoft har. Den svenska datacenterregionen drivs med 100 procent förnybar energi och är nollavfallsanläggningar. Företagets svenska datacenter är det senaste exemplet på de investeringar Microsoft gör i Sverige för att ge offentliga och privata organisationer nya möjligheter till innovation.

Att Azure öppnar i Sverige öppnar för nya möjligheter för Svenska kunder. Om ni redan använder Azure idag är det därför hög tid att börja fundera på en flytt för att förbättra svarstider, lösa problem med geofencing och dra nytta av miljösatsningarna. Om ni avvaktat med satstningar i Azure pga att datacentret låg utomlands är nu det hindret borta. 

Läs den officiella nyheten här.

 

Kom i kontakt med oss

ANDRA RELATERADE INLÄGG

Använd bara en bastion i Azure.

SENASTE INLÄGGENAnvänd en (1) bastion host för din Azure lösning. Nu räcker det att du placerar en bastion host i ditt hub vnet för att kunna nå resurser i alla spoke vnet. Bra va? Läs mer här: https://docs.microsoft.com/en-us/azure/bastion/vnet-peering Förstår du...

läs mer
Share This