Skydda hemarbetare!

Konstnadsfritt underhåll av hemarbetares datorer med fjärrsupport under 90 dagar!

Kom igång nu!

4 snabba om varför du skall skydda hemarbetare!

Bättre

Skapa en bättre arbetsmiljö hemma när problem på en användares dator löses automatiskt.

~

Säkrare

Höj säkerheten genom automatisk uppdatering av program och datorer samt kontroll av att skyddsfunktioner är aktiva.

Trygghet

Skydda företagets tillgångar mot skadlig kod genom att se till att ingen otillåten programvara laddas ner och installeras.

Support

Distanshjälp till användare när problem i hemarbetsplatsen uppstår. (Debiteras)

Specifikation

Inventering
Katalogisering av datoregenskaper, installerade program och aktiva användare.

Automatiska åtgärder
Rensning av disk när utrymme tar slut
Återstart av applikationer och tjänster som skal vara aktiva
Fjärrdistribution av program 
Anpassade åtgärder (debiteras)

Automatisk patchning
Uppdatering av operativsystem
Uppdatering av 300 tredjepartsprogram

Backup
Tillval – säkerhetskopiering av användarens dator

 

 

Support
Ärendeinlämning via Telefon/Webb/Mail
Distanssupport – fjärrstyrning och felavhjälpning av användares dator (debiteras)
Distanssupport – fjärradministration av dator utan att störa användarens arbete.

Dokumentation/Rapporter
All katalogiserad data tillgänglig via webbportal

Plattformar
Windows
Mac
Linux

Katalogisering av omgivning
Automatisk insamling av nätverksansuten utrustning
(Beställs separat och godkännande bör inhämtas innan inventering)

HANTERAD DATOR – VAD INNEBÄR DET?

Med Hanterad Dator skapas en stabilitet i IT driften när interna resurser avlastas från att administrera, förvalta och underhålla hemarbetare. Verksamheten frigör tid att fokusera på fortdrivningen och utvecklingen av företaget istället för att bedriva IT support. När användare flyttar ut från sina kontor uppstår nya arbetsmiljöer med nya utmaningar att lösa. Vi stödjer även mobiler och surfplattor.

Vad kostar det?

Vi erbjuder tjänsten för hanteringen av datorn helt kostnadsfritt för de första 50 datorerna under 90 dagar från registrering, ordinarie pris är 75 kronor per dator och månad. Fler än 50 datorer kan installeras men debitering av överskjutande kan då bli aktuell. I hanteringen ingår uppsättning av kontroller, automatiska åtgärder och uppdateringar. Anpassade åtgärder och supportärenden debiteras med 160 kr exklusive moms, per 15 minuter. När de 90 dagarna löpt ut upphör tjänsten automatiskt om inget annat avtalats. Vi kommer kontakta er en tid innan tjänsten slutar fungera för att diskutera en eventuell fortsättning.

Hur kommer vi igång?

Klicka på någon av knapparna på sidan för att ”Kom igång direkt!” Fyll i formuläret, godkänn villkor och integritetspolicy. Skicka sedan in registreringen med knappen registrera. Efter någon sekund får ni ett meddelande om att registreringen gått bra tillsammans med en unik länk till programvaran som ni behöver installera på alla datorer ni vill hantera. Ladda ner programmet och installera på datorerna altenativt kopiera länken och skicka ut till medarbetarna som enkelt själv kan installera programmet genom att starta det. Observera att inget meddelande om att installationen är slutförd visas. När vi ser att ni börjat installera klienten tar vi kontakt med er för att sätta upp regler och uppdateringar.

Hur avslutar vi?

Antingen kontaktar ni oss och vi avregistrerar datorerna från tjänsten. Programvaran tas då bort automatiskt från era datorer och vi har inte längre åtkomst. Alternativt avinstallerar ni agenten själva, då kommer datorn avregistreras från tjänsten. Observera att när ni själv avinstallerar kommer larm skickas till oss om att en användare tagit bort program och det kan orsaka onödiga supportsamtal. Så meddela oss innan ni tar bort klienterna. När de inledande 90 dagarna är slut kommer tjänsten att pausas i 30 dagar innan vi tar bort registreringar och data. Vi kommer kontakta er i god tid innan tjänsten avslutas för att diskutera om ni vill fortsätta eller inte.

INTRESSERAD MEN VILL VETA MER?

Om du tycker det låter intressant men har frågor eller funderingar på tjänsten så är du välkommen att skicka in fråga här sidan om så kontaktar vi dig. Det går även bra att kontakta oss på telefon 040-6905000.

Jag är intresserad

Share This